Information om kommande lov och klämdagar.

Här kommer lite information om kommande lov och klämdagar.

Vecka 16 - Påsklov

Måndag 15 april till torsdag 18 april är det Påsklov – Fritids är öppet

Fredag 19 april och måndag 22 april är röda dagar dvs skola och fritids stängt

Klämdagar

Tisdag 30/4, Fredag 31/5 och fredag 7/6 är skolan stängd men fritids är öppet

Sommarlov

Skolavslutning 12 juni

Måndag 17 juni, Midsommarafton fredag 21 juni, torsdag 15 augusti och fredag 16 augusti är fritids stängt.

Övriga vardagar mellan 13 juni till 28 juni och 29 juli till 14 augusti är fritids på Fredrika Bremerskolan öppet.

Lovlappar

Påsklovslapparna kommer ut nu i veckan och ska vara inlämnade senast 20 mars

Sommarlovslapparna kommer ut i början av april och ska vara inlämnade senast 24 april

Sommar fritids v.27-30

1 juli till 26 juli är vårt fritids sammanslaget med Kvarngärdeskolan, Liljeforsskolan, von Bahrs skola och Gamla Uppsala skola. I år kommer verksamheten då att vara på Gamla Uppsala skola för de barn som har behov av omsorg då.

Om ert barn behöver omsorg under v.27-30, kontakta mig på camilla.forsstrom@uppsala.se eller 018-7275877 så skickar jag hem en separat lapp för dessa veckor. Även den lappen ska vara inne senast 24 april

Viktigt att veta för er som har barn i åk 3-5

Från 30 juni upphör fritidsplatsen för alla barn i åk 3-5. Ni som önskar att ert barn ska fortsätta på fritids även efter 30 juni måste söka en ny plats via E-barnungdom https://www.ebarnungdom.uppsala.se

Tänk på att göra det i god tid då handläggningstiden för fritidsplatser är ganska lång.

27 februari 2019